Support4Event B.V.
  Hulp en Dienstverleners voor elk evenement en bedrijf

BHV Support4Event

Onze BHV Diensten

Of u nou een evenement of ontruimingsoefening heeft, bij Support4Event regelen wij natuurlijk al uw bedrijfshulpverleners.

Wat bieden wij aan?

Wij bieden gediplomeerde Bedrijfshulpverleners aan. Deze zijn getraind in ontruimen, brandbestrijding basis en natuurlijk EHBO.

Welke eisen stelt Support4Event aan hun hulpverleners?

Voor elke hulp/dienstverleners gelden de zelfde regels. Wij vragen bij aanmelding om een kopie van de diploma's en certificaten. Wij hanteren de standaard richtlijnen binnen de eerste hulp. Dit houd in dat stichtingen en bedrijven die interne diploma's uitgeven, en die niet geregistreerd staan in de lijst van organisaties die de richtlijnen erkend hanteren, geen akkoord krijgen om zich bij ons aan te melden. 

Hiermee kunnen wij u altijd garanderen dat uw hulpverleners op medisch gebied over de juiste diploma's en deskundigheid beschikken en de taken kunnen uitvoeren waarvoor ze opgeleid zijn.

Voor alle artsen en verpleegkundigen gelden de zelfde regels, wij vragen om een diploma en controleren ze in het BIG-Register. Op het moment dat wij de hulpverleners niet in het BIG-Register kunnen vinden, vervalt de aanmelding. Op alle kennisgevingen die wij u toesturen van personeel staat standaard het BIG nummer van de hulpverlener. En voor alle BHV hulpverleners die u inhuurt krijgt u standaard van ons het opleidingsinstituut te zien en de geldigheid van het diploma. Op die manier kunnen wij u verzekeren dat wij alleen deskundige en vakbekwame hulpverleners inzetten op uw evenement.

Wat zijn de kosten voor BHV'ers op mijn evenement?

Zoals we al eerder hadden verteld is elk evenement anders. Wij kijken daarom naar het soort evenement, aantal bezoekers en risico's.

U ontvangt voor het evenement van ons een tijdelijke offerte. Hierin laten wij u in een prijsopgaven zien van uw evenement.

Wij werken met No Cure Less Pay.  Indien onze hulpverleners geen behandelingen hebben uitgevoerd, en hierbij geen materialen hebben gebruikt, betaald u ook niet voor eventuele materiële kosten. U betaald bij ons alleen voor de daadwerkelijke uitgevoerde diensten.

Indien er meer dan 5 behandelingen incl. materiaal zijn uitgevoerd, betaald u bij ons 1 standaard tarief. Blijft u onder de 5 behandelingen, dan zullen wij in de daadwerkelijke prijs geen kosten in rekening brengen. Zo kunnen wij u verzekeren dat u alleen betaald voor de daadwerkelijke geleverde diensten.

 Prijzenlijst BHV Diensten (incl BTW)

  • BHV per uur: op aanvraag

Heeft u een BHV ruimte voor ons? Dan rekenen wij geen kosten voor het neerzetten van een BHV Post.  Heeft u geen BHV ruimte voor ons? Geen probleem, wij komen graag langs om te kijken naar een eventuele oplossing, of bieden een ruime tent aan voor maar €10,- per dag.

Beschikt u over eigen BHV materiaal? Wij zullen dan geen materiaal van ons inzetten. Heeft u geen BHV Materiaal? Geen probleem, dan gaat de standaard voorwaarden in en voegen wij pas materiële kosten toe, als er daadwerkelijk materiaal verbruikt is.

Indien u voor eten en drinken kan zorgen, zullen wij geen kosten in rekening brengen hiervoor. Wilt u dat Support4Event voor de consumptie zorgt (Alleen voor onze hulpverleners)? Dan vragen wij een bedrag van €3,- per hulpverlener per dag. (Dit is pas verplicht indien de dienst langer dan 5 uur duurt.)

 Wat moet ik doen, als ik toch te weinig hulpverleners heb aangevraagd?

Indien u op uw evenement te weinig hulpverleners heeft, dan kunt u ons 24/7 bereiken op onze noodnummer. Wij kijken bij elk evenement, naar de risico's en bezoekersaantal. Mocht u toch te weinig hulpverleners hebben, dan zorgt Support4Event dat u binnen 60 minuten de juiste aantal hulpverleners heeft op uw evenement.  U betaald hier niks voor! Indien dit nodig is, betaald u alleen de door uw ingehuurde hulpverleners, de overige hulpverleners is op kosten van Support4Event.

* Let op: Indien u meer hulpverleners nodig heeft , dan rijdt er standaard een achterwacht van Support4Event mee. Deze controleert of de aanvraag terecht is. Indien het niet terecht is, zullen wij de opgeroepen hulpverleners retour sturen. Overleg daarom altijd met de aanwezige hulpverleners uw voorstel, zij zullen de achterwacht bellen om het voorstel voor te leggen.

Waarom rekent Support4Event een laag tarief?

Wij proberen uw veiligheid en die van u bezoekers altijd te garanderen. Ons bedrijf bestaat uit mensen die jaren ervaring hebben binnen deze sector. Wij vinden het daarom niet nodig dat u betaald, wat niet gebruikt word. U betaald bij ons alleen voor wat u verbruikt.

 

Indien op uw evenement de AED ingezet wordt voor een reanimatie, dan betaald u hier geen kosten voor. Wij vinden namelijk dat een AED altijd ingezet moet worden, en dat het niks mag kosten. U betaald dus niet voor de batterij en voor de elektroden. Dit is allemaal op kosten van Support4Event.