Support4Event B.V.
  Hulp en Dienstverleners voor elk evenement en bedrijf

Onze Medische Diensten

Of u nou een EHBO hulpverlener of een arts nodig heeft, Support4Event verzorgd al uw medische ondersteuning op uw evenement.

 

Wat bieden wij aan?

Wij bieden alle soorten medische diensten aan die nodig kunnen zijn op uw evenement. Denk

hierbij aan EHBO, ALSO, ALS, en Ambulances/SOSA VPK.

 

Wat heb ik nodig voor mijn evenement?

Elk evenement is anders, ook elk risico op een evenement is anders. Heeft u een Dance Event? Dan is het verstandig om hulpverleners met een EHBDA diploma op locatie te hebben. Heeft u een Sport Evenement? Dan is een aantekening sportletsel altijd in uw voordeel. Wij denken voor elk evenement graag met u mee. Ook bieden wij u een gratis offerte aan, waarin wij zullen vermelden wat wij aanbevelen en waarom.

 

Welke eisen stelt Support4Event aan hun hulpverleners?

Voor elke hulp/dienstverleners gelden de zelfde regels. Wij vragen bij aanmelding om een kopie van de diploma's en certificaten. Wij hanteren de standaard richtlijnen binnen de eerste hulp. Dit houd in dat stichtingen en bedrijven die interne diploma's uitgeven, en die niet geregistreerd staan in de lijst van organisaties die de richtlijnen erkend hanteren, geen akkoord krijgen om zich bij ons aan te melden. 

Hiermee kunnen wij u altijd garanderen dat uw hulpverleners op medisch gebied over de juiste diploma's en deskundigheid beschikken en de taken kunnen uitvoeren waarvoor ze opgeleid zijn.

 

Voor alle artsen en verpleegkundigen gelden de zelfde regels, wij vragen om een diploma en controleren ze in het BIG-Register. Op het moment dat wij de hulpverleners niet in het BIG-Register kunnen vinden, vervalt de aanmelding. Op alle kennisgevingen die wij u toesturen van personeel staat standaard het BIG nummer van de hulpverlener. En voor alle EHBO hulpverleners die u inhuurt krijgt u standaard van ons het opleidingsinstituut te zien en de geldigheid van het diploma. Op die manier kunnen wij u verzekeren dat wij alleen deskundige en vakbekwame hulpverleners inzetten op uw evenement.

 

Wat zijn de kosten voor Medisch Hulpverleners op mijn evenement?

 

Zoals we al eerder hadden verteld is elk evenement anders. Wij kijken daarom naar het soort evenement, aantal bezoekers en risico's.

U ontvangt voor het evenement van ons een tijdelijke offerte. Hierin laten wij u in een prijsopgave zien van uw evenement, en wat wij voor u kunnen betekenen. 

Wij werken met No Cure Less Pay.  Indien onze hulpverleners geen behandelingen hebben uitgevoerd, en hierbij geen materialen hebben gebruikt, betaald u ook niet voor eventuele materiële kosten. Indien er wel materiële kosten zijn gemaakt. Zal Support4Event deze kosten zelf dekken. U betaald bij ons alleen voor de daadwerkelijke uitgevoerde diensten, de rest is onze zorg! 

Bij ons betaald u geen standaard kosten voor materiaal. Ook voor het gebruik van de AED en andere apparatuur rekenen wij geen extra kosten.

 

Belangrijke kosten

*Wij rekenen ook kilometer vergoeding. Dit bedraagt €0,19 p/k. Dit geld pas vanaf 20 kilometer rijafstand van de ingehuurde hulp/dienstverlener. Indien de hulpverlener binnen de 20km zone woont. Zult u bij ons geen kilometer vergoeding betalen.

 

Heeft u een EHBO ruimte voor ons? Dan rekenen wij geen kosten voor het neerzetten van een EHBO Post.  Heeft u geen EHBO ruimte voor ons? Geen probleem, wij komen graag langs om te kijken naar een eventuele oplossing, of bieden een ruime tent aan voor maar €10,- per dag.

 

Beschikt u over eigen EHBO materiaal? Wij zullen dan geen materiaal van ons inzetten. Heeft u geen EHBO Materiaal? Geen probleem, dan zullen wij altijd onze eigen middelen inzetten. U betaald hiervoor geen extra kosten.

 

Indien u voor eten en drinken kan zorgen, zullen wij geen kosten in rekening brengen hiervoor. Wilt u dat Support4Event voor de consumptie zorgt (Alleen voor onze hulpverleners)? Dan vragen wij een bedrag van €3,- per hulpverlener per dag. (Dit is pas verplicht indien de dienst langer dan 5 uur duurt.)

 

Wat moet ik doen, als ik toch te weinig hulpverleners heb aangevraagd?

Indien u op uw evenement te weinig hulpverleners heeft, dan kunt u ons 24/7 bereiken op onze noodnummer. Wij kijken bij elk evenement, naar de risico's en bezoekersaantal. Mocht u toch te weinig hulpverleners hebben, dan zorgt Support4Event dat u binnen 60 minuten de juiste aantal hulpverleners heeft op uw evenement.  U betaald hier niks voor! Indien dit nodig is, betaald u alleen de door uw ingehuurde hulpverleners, de overige hulpverleners is op kosten van Support4Event.

* Let op: Indien u meer hulpverleners nodig heeft , dan rijdt er standaard een achterwacht van Support4Event mee. Deze controleert of de aanvraag terecht is. Indien het niet terecht is, zullen wij de opgeroepen hulpverleners retour sturen. Overleg daarom altijd met de aanwezige hulpverleners uw voorstel, zij zullen de achterwacht bellen om het voorstel voor te leggen.

 

Waarom rekent Support4Event een laag tarief?

 

Wij proberen uw veiligheid en die van u bezoekers altijd te garanderen. Ons bedrijf bestaat uit mensen die jaren ervaring hebben binnen deze sector. Wij vinden het daarom niet nodig dat u betaald, wat niet gebruikt word. U betaald bij ons alleen voor wat u verbruikt.

 

 

Indien op uw evenement de AED ingezet wordt voor een reanimatie, dan betaald u hier geen kosten voor. Wij vinden namelijk dat een AED altijd ingezet moet worden, en dat het niks mag kosten. U betaald dus niet voor de batterij en voor de elektroden. Dit is allemaal op kosten van Support4Event.