Support4Event B.V.
  Hulp en Dienstverleners voor elk evenement en bedrijf

Opleidingen

Altijd al een EHBO diploma willen halen? Of moet u weer herhalen? Support4Event bied u verschillende cursussen aan.

Een EHBO diploma haalt u natuurlijk voor uzelf, maar ook voor anderen.  Altijd al willen weten wat u kan doen, als iemand onwel word? Of wilt u weten wat u kan doen als iemand zichzelf verbrand heeft? Volg dan een EHBO Cursus bij Support4Event. Wilt u meer informatie over de cursussen? Of wilt u zich graag aanmelden? Vul dan het contactformulier in, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en een datum afspreken.

 

Onderstaand vind u de cursussen die wij aanbieden.

 

EHBO-

Het Diploma geeft aan dat uw kennis en vaardigheden op het gebied van Eerste Hulp voldoen aan de eindtermen van Het Oranje Kruis.

Het Diploma kan actueel gehouden worden door het iedere 2 jaar te hercertificeren.
in die periode houdt u uw kennis op peil door nascholing bij Support4Event te volgen

Sinds 2004 leiden onze instructeurs Eerste Hulpverleners op onder leiding van gediplomeerde kaderinstructeurs. Deze kaderinstructeurs worden bijgestaan door artsen en LOTUS-slachtoffers (iemand die heel precies diverse situaties en slachtoffergedrag kan uitbeelden). Examens worden afgenomen door landelijk erkende examinatoren.

Cursussen
Support4Event biedt twee type cursussen aan:
– Basis EHBO cursus
– Aanvullende EHBO cursus met herhalingslessen.

Onderwerpen die tijdens deze cursussen aan bod komen zijn Stoornissen in de vitale functies (bewustzijn- en ademhalingsstoornissen, reanimatie), Diverse letsels (o.a. botbreuken, wonden, invloed van hitte en koude) en Verbandleer.

 

  •  Basis EHBO is mogelijk vanaf 16 jaar, bent u jonger dan 16 jaar? Dan mag u wel de cursus volgen, maar kunnen wij u niet officieel examineren. Deelnemers onder de 16 ontvangen wel een bewijs van deelnamen. De kosten bedragen hiervoor: €175,-
  • De herhaling is mogelijk voor iedereen met een EHBO diploma vanuit het oranje kruis. Heeft u geen diploma van het Oranje Kruis? Geen probleem, wij kunnen voor aanvang van cursus een compensatietoets afnemen. Om u hierbij alsnog te kunnen laten herhalen. De kosten voor de herhaling bedragen: €50,-

AED/PBLS

Altijd al willen leren reanimeren? Wilt u weten wat u kan doen bij een hartinfarct of een hartstilstand? Dan is de cursus AED volwassenen voor u perfect. In deze 4 uur durende cursus leert u de opstart van een reanimatie, het reanimeren zelf en natuurlijk het gebruik van de AED. Ook leert u wat te doen bij een hartinfarct.

  • De kosten voor de AED- volwassenen cursus bedraagt €40
  • De kosten voor PBLS (Reanimatie kinderen) bedraagt: €30
  • De kosten voor een Combi opleiding ( Reanimatie Volwassenen en Kinderen) bedragen: €65
  • De kosten voor een herhalingscursus Reanimatie bedragen: €15

 

 

 

EHBO Kinderen-

 

Werkt u met kinderen of heeft u kinderen? Dan is de EHBO opleiding kinderen aanbevolen voor u. Hierbij leert u wat te doen als kinderen een ongeluk krijgen, of wat te doen bij een noodgeval met kinderen. Ook leert u bij deze opleiding alles over kinderreanimatie [PBLS].

 

WIlt u meer informatie over deze cursus? Neem dan CONTACT op met ons.

 

  • Kosten voor deze cursus bedragen: €130 incl PBLS.
  • U leert bij deze cursus zowel de Basis handelingen als de uitgebreide handelingen.
  • Deze cursus is Inclusief PBLS en indien nader gewenst ook volwassenen reanimatie.
  • Werken met kinderen of zelf kinderen hebben is niet verplicht. Deze cursus is altijd door iedereen te volgen.