Support4Event B.V.
  Hulp en Dienstverleners voor elk evenement en bedrijf

Reddingsbrigade.

 

Heeft u een evenement langs het water of op het water? Geen probleem! Support4Event regelt ook al uw waterhulpverlening.

Door onze Samenwerking met de Reddingsbrigade van Amsterdam, kunnen wij u deze dienst aanbieden.

 

De Reddingsbrigade.
Of u nou 1, 2 of 3 boten nodig heeft, u kunt bij ons ook al uw waterhulpverlening regelen. Wij hebben direct contact met de Reddingsbrigade Amsterdam-Amstelland. De reddingsbrigade is getraind op alle soorten evenementen, van triatlon tot roeien. De reddingsbrigade kan al uw evenement ondersteunen.

Indien u niet weet wat u precies nodig heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen dan samen met de reddingsbrigade voor u kijken wat u nodig heeft aan redding zwemmers en schippers.

Welke eisen stelt Support4Event aan de Reddingsbrigade?
Voor de reddingsbrigade is er een algemeen regelement. Dit betekend dat de mensen minimaal in bezit zijn van het zwemdiploma LifeSaver, en voornamelijk in bezit zijn van een EHBO diploma. Voor verdere informatie, kunt u contact opnemen.
 
Wat zijn de kosten voor de Reddingsbrigade op mijn evenement?

Elk evenement is anders, hierdoor kunnen wij geen directe prijsbepaling geven voor de Reddingsbrigade. Indien u de prijs wilt weten, raden wij u aan een offerte aan te vragen of contact op te nemen met ons.


.