Support4Event B.V.
  Hulp en Dienstverleners voor elk evenement en bedrijf

Verkeersregelaars.

 

Welkom op de pagina voor verkeersregelaars. Komt u als bedrijf verkeersregelaars tekort of bent u een organisatie die een evenement heeft waar verkeersregelaars voor nodig zijn. U vindt ze hier!

 Bent u een evenementen organisatie en u huurt via Support4Event een evenementen-verkeersregelaar in dan bent u ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor een aanstelling via de gemeente waar u het evenement organiseert.

 

Onze Verkeersregelaars
Of u nou een evenementen  of beroepsmatige verkeersregelaars nodig heeft, Support4Event verzorgd al uw verkeersregelaars op uw evenement.
Wat bieden wij aan?
Wij bieden alle soorten verkeersregelaars aan die nodig kunnen zijn op uw evenement. Denk
hierbij aan VKR op motor, vrijwillige evenementen verkeersregelaars en beroepsmatige verkeersregelaars.

Welke eisen stelt Support4Event aan hun verkeersregelaars?
Voor elke verkeersregelaar gelden de zelfde regels. Wij vragen bij aanmelding om een kopie van de diploma's en certificaten. 
Hiermee kunnen wij u altijd garanderen dat uw verkeersregelaars over de juiste diploma's en deskundigheid beschikken en de taken kunnen uitvoeren waarvoor ze opgeleid zijn.
 
Wat zijn de kosten voor Verkeersregelaars op mijn evenement?

Zoals we al eerder hadden verteld is elk evenement anders. Wij kijken daarom naar het soort evenement, aantal bezoekers en risico's.
U ontvangt voor het evenement van ons een tijdelijke offerte. Hierin laten wij u in een prijsopgaven zien van uw evenement.
 
Prijzenlijst Verkeersregelaars
• Vrijwillige evenementen verkeersregelaar: €15,00 p/u
• Beroepsmatige verkeersregelaar: op aanvraag.
• Verkeersregelaar op motor: op aanvraag.

*Wij rekenen ook kilometer vergoeding. Dit bedraagt €0,19 p/k. Dit geld pas vanaf 20 kilometer rijafstand van de ingehuurde hulp/dienstverlener. Indien de hulpverlener binnen de 20km zone woont. Zult u bij ons geen kilometer vergoeding betalen.

* Let op: Indien u meer verkeersregelaars nodig heeft , dan rijdt er standaard een Coördinator van Support4Event mee. Deze controleert of de aanvraag terecht is. Indien het niet terecht is, zullen wij de opgeroepen verkeersregelaars retour sturen. Overleg daarom altijd met de aanwezige verkeersregelaars uw voorstel, zij zullen de achterwacht bellen om het voorstel voor te leggen.


Waarom rekent Support4Event een laag tarief?

Wij proberen uw veiligheid en die van uw bezoekers altijd te garanderen. Ons bedrijf bestaat uit mensen die jaren ervaring hebben binnen deze sector. Wij vinden het daarom niet nodig dat u betaald, wat niet gebruikt word. U betaald bij ons alleen voor wat u verbruikt.